Onder jouw huid, Margareth Hillebrandt | 9789493192164 | Boeken | bol (2024)

Afbeeldingen

Sla de afbeeldingen over
  1. Onder jouw huid, Margareth Hillebrandt | 9789493192164 | Boeken | bol (3)

  2. Onder jouw huid, Margareth Hillebrandt | 9789493192164 | Boeken | bol (4)

  3. Onder jouw huid, Margareth Hillebrandt | 9789493192164 | Boeken | bol (5)

Inkijkexemplaar

Artikel vergelijken

Vergelijk met andere artikelenJe hebt al het maximum aantal artikelen in je lijst staan

Auteur: Margareth Hillebrandt

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789493192164
  • 05 november 2021
  • 244 pagina's
Alle productspecificaties

Samenvatting

De dertigjarige Lena is evenals haar moeder bipolair. Ze verwaarloost zichzelf, voelt zich minderwaardig en heeft vaak moeite met het leven. Veerle, Lena’s buurvrouw, lijkt alles mee te hebben: haar uiterlijk, haar leuke baan en haar prachtig ingerichte huis. Als Veerle in opdracht van het modehuis waarvoor ze werkt drie maanden naar Buenos Aires vertrekt, vraagt ze Lena om op haar kat Dali te passen. Met het overhandigen van haar huissleutel geeft ze Lena niet alleen de toegang tot haar huis, maar ook tot haar leven. Voor beide vrouwen heeft dit desastreuze gevolgen. Margareth Hillebrandt schreef eerder Dames op de Herengracht, een roman waar veel lezers door werden geraakt en waar, hoe heftig het onderwerp ook is, de humor niet aan ontbreekt. Onder jouw huid is haar vierde boek. Haar inspiratie haalt zij uit het leven. ‘Een kwestie van observeren en luisteren. De verhalen liggen feitelijk voor het oprapen. Het is een feestje om ze te smeden tot mooie, heldere zinnen, hoofdstukken en uiteindelijk een boek.’

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Inhoud

Taal
nl

Bindwijze
Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum
05 november 2021

Aantal pagina's
244

Illustraties
Nee

Betrokkenen

Hoofdauteur
Margareth Hillebrandt
Hoofdredacteur
Theo van Rijn
Hoofduitgeverij
Letterrijn

Overige kenmerken

Editie
1

Product breedte
159 mm

Product hoogte
39 mm

Product lengte
229 mm

Studieboek
Nee

Verpakking breedte
159 mm

Verpakking hoogte
39 mm

Verpakking lengte
229 mm

Verpakkingsgewicht
491 g

EAN

EAN
9789493192164

Je vindt dit artikel in

Categorieën
  • Literaire romans
  • Boeken
Taal
Nederlands
Boek, ebook of luisterboek?
Boek
Beschikbaarheid
Leverbaar
Studieboek of algemeen
Algemene boeken
Toon meer Toon minder

Reviews

Gemiddelde van 16 reviews

4,4

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

6

10

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

  • Meeslepend

    • EMBV
    • 50-59 jaar
    • 9 december 2021

    Positieve punten

    • Meeslepend verhaal

    Onder jouw huid is het vierde boek van Margareth Hillebrandt, maar de kennismaking met haar werk voor mijn eigen persoontje. Het is zeker geen onaangename kennismaking. In het verhaal volgen we Lena en Veerle, twee verschillende vrouwen, die naast elkaar wonen. Veerle vraagt Lena om op haar kat Dali te passen. Deze vraag is de start van een verhaal dat zoals de titel al zegt onder je huid gaat. Er gebeuren dat verschillende zaken. Vooral als Lena in het leven van Veerle duikt en op haar probeert te lijken.

    Lena is namelijk bipolair. De auteur weet dit in de persoon van Lena heel goed over te brengen. Doordat het verhaal wordt, vertelt in heden en we met regelmaat ook terug kijken in het leven van vooral Lena krijgen we als lezer een goed beeld wat Lena gemaakt heeft tot wie ze nu is. Je voelt met haar mee en begrijpt haar een beetje meer.

    Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld, voornamelijk van uit Lena en Veerle, maar hoofdzakelijk Lena. Van Veerle krijg je als lezer precies genoeg mee, om je van haar ook een beeld te vormen. Veerle is of lijkt een carrièrevrouw die alles heeft of kan krijgen wat haar hartje wil. Of is het schijn die bedriegt?

    Het boek leest lekker vlot, dat voortkomt uit de schrijfwijze van de auteur. Het is een pakkende manier van schrijven. Vanaf de eerste pagina zit je vast in het verhaal en dat blijft tot de laatste pagina zo. Het gehele verhaal is beeldend beschreven. Een verhaal dat het thema bipolair onder de aandacht brengt. Een niet alledaags onderwerp. In dit boek goed verwerkt, nergens overdreven etc.

    Samengevat : Een boeiend verhaal, met een opbouwende spanning, het is een meeslepend verhaal. Een verhaal dat het leven met bipolair goed weergeeft. Het boek is zeker een aanrader.

    Vond je dit een nuttige review?

    1

  • Als je een ander wil zijn

    • Marilou1
    • 5 december 2021

    In “Onder mijn huid” maken we kennis met de buurvrouwen Lena en Veerle, beiden 30 jaar oud.
    Lena heeft, net als haar moeder, een bipolaire stoornis. Perioden van neerslachtigheid en depressiviteit waarin ze zichzelf en haar woning verwaarloost, wisselen af met periodes van euforie en het gevoel alles te kunnen. Op haar werk voelt ze zich minderwaardig en wordt veel gepest.
    Veerle is haar tegenpool. Knap en zelfverzekerd, een toonbeeld van een succesvolle vrouw, zowel in haar werk als in haar leven, en zij heeft haar huis stijlvol ingericht. Veerle werkt voor modehuis Moda Lisa en moet drie maanden naar Buenos Aires om te proberen hun mode te verkopen. Zij vraagt Lena om in die tijd voor haar kat Dali te zorgen.

    Lena bewondert Veerle, ze zou graag willen dat ze ook zo zelfverzekerd en mooi was.
    Als ze in het huis van Veerle is om Dali te voeren, gaat zij op onderzoek uit. Zij vindt een twaalf jaar oude Playboy en ziet tot haar verbazing een naaktfoto van Veerle. Zou Veerle een dubbelleven leiden?
    Ze wil meer over Veerle te weten komen en na de benedenverdieping doorzocht te hebben, gaat zij naar boven om de slaapkamer te bekijken. Vol bewondering ziet zij het grote bed en zou er het liefst even in gaan liggen. Dan kijkt zij in de kledingkasten en zoekt een leuk jurkje en mooi ondergoed uit en verkleedt zich. Wat maakt het haar mooi! Zonder aarzelen pakt ze meer kleding en neemt het mee om het de volgende dag naar kantoor te dragen. Daar wordt verbaasd gereageerd. Een aantal collega’s spreken hun bewondering uit, anderen zijn jaloers en laten dat blijken.
    Alleen de kleding is Lena niet genoeg, ze wil dieper doordringen in het leven van Veerle, wil haar worden en doorzoekt de computer en het bureau van Veerle.

    In het boek wordt ook regelmatig teruggekeken naar Lena als kind. Haar vader stierf toen ze vier jaar was. Ze moest regelmatig voor haar moeder zorgen als die depressief was. Als puber had zij een vriendin, die omkwam bij een verkeersongeluk waarvan zij denkt dat het haar schuld was, zij reed door oranje en haar vriendin kwam achter haar aan.
    Welke invloed heeft dit allemaal gehad?

    Alle in Onder jouw huid voorkomende karakters zijn realistisch en geloofwaardig. Het karakter van Lena wordt het meeste uitgediept. De anderen blijven wat meer aan de oppervlakte. Dat is nergens storend, omdat het verhaal grotendeels om Lena gaat.
    Je voelt de verandering die bij Lena plaatsvindt, hoe zij steeds meer van haarzelf kwijtraakt en als het ware een kloon van Veerle wordt.

    De schrijfstijl trekt je het verhaal in en laat je niet meer los. Margareth Hillebrandt maakt heel goed duidelijk wat er in de geest van iemand met een bipolaire stoornis gebeurt en welke invloed dat op die persoon heeft.

    Margareth Hillebrandt is geboren in Lisse en groeide op in Leiden.
    Eerder verschenen van haar de thriller Jeugdzonde en de romans Obsessie en Dames van de Herengracht.

    Vond je dit een nuttige review?

    1

  • Super spannend

    • RomyMarjolein
    • 30-39 jaar
    • 14 november 2021

    Positieve punten

    • Spannend
    • makkelijk leesbaar
    • hedendaags

    Aanrader! Onder jouw huid is een super spannend boek. Je krijgt een goed beeld hoe het is om te leven met een bipolaire stoornis. Op het einde moest ik gewoon blijven doorlezen!

    Vond je dit een nuttige review?

    2

  • dit verhaal kruipt onder je huid

    • Viviane2660
    • 60-69 jaar
    • Hoboken
    • 21 december 2021

    Positieve punten

    • spannend

    Geschreven bij Onder jouw huid

    Een schitterend boek,
    Fascinerend verhaal… Het kruipt ook echt onder je huid.

    De dertigjarige Lena is evenals haar moeder bipolair. Ze verwaarloost zichzelf, voelt zich minderwaardig en heeft vaak moeite met het leven. Veerle, Lena’s buurvrouw, lijkt alles mee te hebben: haar uiterlijk, haar leuke baan en haar prachtig ingerichte huis. Als Veerle in opdracht van het modehuis waarvoor ze werkt drie maanden naar Buenos Aires vertrekt, vraagt ze Lena om op haar kat Dali te passen. Met het overhandigen van de sleutel geeft ze Lena niet alleen de toegang tot haar huis, maar ook tot haar leven. Voor beide vrouwen heeft dit desastreuse gevolgen.
    Wat ik ervan vind:
    Het cover is mooi en toont een fascinerend beeld van twee gezichten door elkaar in een zwartwit foto. Deze foto riep bij mij al een aantal vraagtekens op over de inhoud en maakte me nieuwsgierig naar het verhaal. Achteraf besef ik dat de foto zeer goed gekozen is en absoluut thuishoort op het cover van dit verhaal.
    Het verhaal is opgebouwd met het verhaal van een bipolaire Lena in het heden, afgewisseld met regelmatige flashbacks naar haar jeugd en de vreselijke zaken die ze als kind meemaakte en die haar vormden als volwassene. Ook wordt er een aantal keer gewisseld van focus tussen Lena en Veerle. Het verhaal van Lena in de ik-vorm, dat van Veerle in de zij-vorm. Alle switchen in tijd of tussen personen ervaarde ik als duidelijk en informatief. Geen verwarring in het verhaal hierdoor. Alles loopt logisch naar een spannende ontknoping.
    De schrijfstijl van Margareth is zeer mooi en beschrijvend. Haar vorig boek ‘Dames op de Herengracht’ wist me ook zo te bekoren. Haar taal is rijk en krullend maar niet overdadig en ik hou van haar schrijfstem. Die spreekt me zeker aan. Het verhaal kwam nergens ongeloofwaardig over en hield me steeds meer in de ban. Ik legde het boek niet zomaar weer neer. De psychologische spanning is hoog en hiervan genoot ik erg. Dit boek is goed, geloofwaardig, met respect geschreven over een moeilijk thema en het is zeer leesbaar.
    Ik heb ervan genoten, het kroop onder mijn huid. Hopelijk komt er snel een volgend boek van Margareth.

    Vond je dit een nuttige review?

    1

  • Dit verhaal gaat echt “Onder jouw huid” zitten

    • MarijoBakker
    • 60-69 jaar
    • Wieringerwaard
    • 28 november 2021

    “Onder jou huid”.
    Auteur(s) : Margareth Hillebrandt

    Specificatie:
    Uitgeverij: Letterrijn
    ISBN : 9789493192164
    Taal : Nederlands
    Uitvoering : Hardcover
    Aantal pagina's : 244
    Verschijningsdatum : november 2021
    Thema : Fictie: algemeen en literair; Moderne en hedendaagse fictie

    Producten beschrijving:

    De dertigjarige Lena is evenals haar moeder bipolair. Ze verwaarloost zichzelf, voelt zich minderwaardig en heeft vaak moeite met het leven. Veerle, Lena’s buurvrouw, lijkt alles mee te hebben: haar uiterlijk, haar leuke baan en haar prachtig ingerichte huis. Als Veerle in opdracht van het modehuis waarvoor ze werkt drie maanden naar Buenos Aires vertrekt, vraagt ze Lena om op haar kat Dali te passen. Met het overhandigen van haar huissleutel geeft ze Lena niet alleen de toegang tot haar huis, maar ook tot haar leven. Voor beide vrouwen heeft dit desastreuze gevolgen. Margareth Hillebrandt schreef eerder Dames op de Herengracht, een roman waar veel lezers door werden geraakt en waar, hoe heftig het onderwerp ook is, de humor niet aan ontbreekt. Onder jouw huid is haar vierde boek. Haar inspiratie haalt zij uit het leven. ‘Een kwestie van observeren en luisteren. De verhalen liggen feitelijk voor het oprapen. Het is een feestje om ze te smeden tot mooie, heldere zinnen, hoofdstukken en uiteindelijk een boek.’

    Over de auteur:

    Biografie
    Margareth Hillebrandt is geboren in Lisse en groeide op in Leiden in een middenstandsgezin als vierde van zes kinderen. Na de middelbare school volgde ze een vakopleiding.
Ze begon als bedrijfsleidster, maar volgde al snel haar hart en maakte de overstap naar het theaterleven. Ze werd de rechterhand van een impresario, bij wie ze een schat aan interculturele ervaring opdeed. Daarna vertrok ze met man en kinderen voor drie jaar naar Aruba. Tegen vrienden zei ze: ‘We vertrekken met twee kinderen, maar we komen er met drie terug.’ En zo gebeurde het.
Terug in Nederland ging ze Nederlandse les geven in een asielzoekerscentrum, daarna werd ze studieadviseur voor HBO opleidingen, en vervolgens secretaresse van de raad van bestuur van een groot ziekenhuis. Een vreemd allegaartje van banen, vindt ze zelf. Voor geen daarvan had ze een opleiding genoten. Het was learning on the job. 
De laatste zeven jaar werkte ze in de ouderenzorg als projectmedewerker voor een aantal grote innovatieve projecten. Inmiddels is ze vervroegd met pensioen.
    Margareth noemt zichzelf een jonge babyboomer en een eigenzinnig autodidact.
Ze schreef veel zakelijke stukken voor haar werk, maar de liefde voor het schrijven van fictie groeide. Ze volgde diverse schrijfcursussen o.a. bij Tessa de Loo in Portugal en bij Marlen Visser in Italië.

    Mijn beleving.
    Cover: Heel erg mooi. Als je het boek gelezen hebt begrijp je de cover.
    Door de hardcover ziet het er ook mooi uit en houdt het prettig vast.

    Indeling.
    Mooi duidelijk lettertype. Het boek is opgedeeld in hoofdstukken met naam dat het overzichtelijk maakt.

    Het verhaal.
    Margareth heeft een mooie duidelijk schrijfstijl waardoor je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van het verhaal. Het is een heftig indringend verhaal. Tijdens het lezen besefte ik dat zulke dingen echt gebeuren. Dat maakt de boeken van Margareth ook zo bijzonder. Het kan bij jou naast de voordeur zijn zonder dat je het weet. Margareth heeft hier weer een boek neergezet dat je werkelijk bij de strot grijpt. Het is zo indringend. Je leeft echt met Lena en Veerle mee. Zelfs met de poes Dali.
    Ik wil er niet teveel over vertellen want voor dat je het in de gaten het zit er een spoiler in. Ik kan alleen zeggen: ga dit boek lezen. Van mij krijgt dit boek een dikke 5

    Vond je dit een nuttige review?

    1

  • Kriebelende onderhuidse spanning

    • Lampje10
    • 50-59 jaar
    • wijnjewoude
    • 13 november 2021

    Positieve punten

    • Meeslepend
    • heftig
    • aangrijpend

    Onder jouw huid is het vierde boek van Margareth Hillebrandt waarin de hoofdrol is weggelegd voor Lena, een jonge vrouw met een bipolaire stoornis.

    Het verhaal gaat over twee totaal verschillende vrouwen Lena en Veerle, die ieder op hun eigen manier eenzaam zijn. Als Veerle op een dag haar buurvrouw Lena vraagt om op haar kat Dali te passen is dit het begin van een reeks gebeurtenissen die niet te stoppen lijken. Eigenlijk twijfelt Veerle of Lena het aankan, daar die op dat moment in een depressieve periode verkeert. Toch besluit ze om niet naar het fluisterende stemmetje in haar hoofd te luisteren en vertrekt voor drie maanden naar Buenos Aires voor haar werk. Lena kan het niet laten om te snuffelen in het huis van Veerle, geniet van haar mooie spullen en raakt geobsedeerd door het leven van Veerle. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor Lena?
    “Langzaam maar zeker zal ik Veerle worden, in ieder geval voor het restant van de drie maanden die zij nog wegblijft. “
    De personages zijn realistisch en maken wat bij de lezer los. Lena is al op jonge leeftijd in aanraking met de dood gekomen en dat heeft zijn sporen bij haar nagelaten. Ze verloor al jong haar vader, deed het huishouden en zorgde voor haar moeder die vaak in bed lag en zichzelf verwaarloosde. Lena snakt naar positieve aandacht van haar omgeving en heeft gebrek aan zelfvertrouwen. Veerle werkt (te) hard, is eenzaam, heeft (bijna) alles wat haar hart begeerd, maar of ze gelukkig is? Wel verandert ze door haar ervaringen in Buenos Aires. Deze zorgen dat ze zich meer openstelt voor de mensen om haar heen en een nieuwe relatie. Door de meeslepende en beschrijvende stijl van Hillebrandt leeft de lezer mee met Lena en Veerle. Het mooie taalgebruik en de vele bijzondere quotes laten je genieten van Onder jouw huid. De periodes waarin Lena niet goed functioneert, komen goed tot uitdrukking in de volgende zin.
    “Het is alsof een olietanker zijn lading heeft verloren, waardoor met olie vervuilde golven aanspoelen en zich weer terugtrekken.”
    Er wordt een soort onderhuidse spanning opgebouwd door de manier waarop Lena aan het veranderen is en zich steeds meer in het leven van Veerle verdiept. Hierdoor raakt ze de controle over haar leven kwijt en dat komt best heftig over. Het verhaal wordt grotendeels vanuit Lena verteld waardoor haar (emotionele) pijn extra voelbaar is. De wisselingen tussen heden en verleden geven inzicht in hoe de (ongelukkige) jeugd van Lena eruit heeft gezien en wat voor aangrijpende dingen ze heeft meegemaakt en nog meemaakt. Best heftig! Het verhaal begint rustig en laat de lezer voelen hoe het is om te leven met een bipolaire stoornis. In goede periodes is Lena overactief en vrolijk en in slechtere periodes blijft ze in bed liggen en verzorgd zichzelf niet. Dat zij een oplettende persoon in haar omgeving nodig heeft komt duidelijk naar voren.

    Margareth Hillebrandt heeft veel verschillende banen gehad, waarbij ze leerde tijdens het werken. Ze is ooit begonnen als bedrijfsleidster en maakte al snel de overstap naar het theaterleven. Waarna meerdere baanwisselingen volgden. Hillebrandt noemt zichzelf een eigenzinnige autodidact. Voor haar werk schreef zij veel zakelijke stukken en gaandeweg groeide de liefde voor het schrijven van fictie en volgde ze diverse schrijfcursussen.
    Onder jouw huid is een meeslepende intense roman, die je laat nadenken en tot op het bot raakt. Het laat goed zien wat genegenheid en waardering met een mens doet, maar ook dat een bipolaire stoornis het leven blijvend beïnvloedt en dat waakzaamheid van de omgeving belangrijk is.

    Vond je dit een nuttige review?

    2

Kies gewenste uitvoering

Kies je bindwijze (3)

E-book €6,99 E-book in Kobo Plus Gratis voor abonnees Luisterboek €16,95 Luisterboek in Kobo Plus Gratis voor abonnees Hardcover €19,00

Prijsinformatie en bestellen

De prijs van dit product is 19 euro.19 -

Op voorraad

Select

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Verkoop door bol

Onder jouw huid

19,00 verkoop door: bol.com

In winkelwagen

In winkelwagen

  • Gratis verzending door bol vanaf 20 euro
  • Ophalen bij een bol afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Bezorgopties

  • Doordeweeks ook ’s avonds in huis

Shop dit artikel

  1. Tweedehands Conditie: Als nieuw 14,99
  2. Bij 5 partners verkrijgbaar

Bekijk ook eens

  • De bloemendochters 1 - De bloemendochters

    18,99

  • De dagen dat ik je liefhad

    22,99

Anderen bekeken ook

  • Onder jouw huid

    16,95

  • Dames op de Herengracht

    12,50

  • Obsessie Tweedehands

    12,99

  • Jeugdzonde Tweedehands

    16,10

  • Ik dacht je dood

    10,00

  • Dames op de Herengracht

    5,99

  • Onder jouw huid

    6,99

  • The good, the bad and the Roma Tweedehands

    50,99

  • Misdadig - Last minute Tweedehands

    14,95

Bekijk de hele lijst

Rapporteer dit artikel

Je wilt melding doen van illegale inhoud, zoals een onveilig, illegaal artikel of misleidende content.

Geen klant, autoriteit, trusted flagger, merkhouder of partner? Gebruik dan het klantformulier (via onderstaande link) om een melding te doen.

  • Ik wil melding doen
Onder jouw huid, Margareth Hillebrandt | 9789493192164 | Boeken | bol (2024)

References

Top Articles
IRA & 401(k) Retirement Accounts with Merrill
Why Start Investing with Merrill & Banking with Bank of America
Jps Occupational Health Clinic
Basketball Stars Unblocked 911
Ketchum Who's Gotta Catch Em All Crossword Clue
Ohio State Football Wiki
Best Zyn Flavors Ranked
Emma Louise (TikTok Star) Biography | Wiki | Age | Net Worth | Career & Latest Info - The Daily Biography
Fbsm Berkeley
Yasmin Boland Daily Horoscope
Monkey Werx Sitrep 2022
123Movies The Idol
24/7 Walmarts Near Me
Jocelyne Mirando
What Is Opm1 Treas 310 Deposit
Faotp Meaning In Text
[PDF] JO S T OR - Free Download PDF
The Closest Dollar Store To My Location
Ttw Cut Content
8 of the best things to do in San Diego: get a taste of nature near a laid-back city
Hotfixes: September 13, 2024
Charmingtranny Com
The Creator Showtimes Near Baxter Avenue Theatres
Koal Bargain Bin
Excuse Me This Is My Room Comic
Metv Schedule Now
Max Prep Baseball
Pella Culver's Flavor Of The Day
Usc Human Biology
Fedex Express Ship Center
Tamiblasters.in
4 Pics One Word Level 363
Small Party Hall Near Me
Help with Finding Parts for Your Vehicle
100000 Divided By 3
7066642123
Lost Ark Thar Rapport Unlock
Craigslist Farm And Garden Yakima
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Wocs Failure Rate
Blackboard Bristol
Sam's Club Hiring Near Me
Ssndob Cm
Adda Darts
Venti X Zhongli R34
Craigslist Ft Meyers
Hit Entertainment Wiki
Stpeach Telegram
Costco Gas Prices Sioux Falls
The Complete History Of The Yahoo Logo - Hatchwise
Items For Sale in Le Mars, IA
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5734

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.