The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (2024)

+ Mijn Updates

+ Mijn Films

  • Info
  • Stemmen
  • Kopen
  • Statistieken

Biografie / Drama |114 minuten

3,71 2.399 stemmen

+ Mijn stem

376 reacties

Genre:Biografie / Drama

Speelduur:114 minuten

Oorsprong:Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door:MortenTyldum

Met onder meer:BenedictCumberbatch, KeiraKnightley en MatthewGoode

IMDb beoordeling:The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (2)8,0(833.281)

Gesproken taal:Engels

Releasedatum:8 januari 2015

Plot The Imitation Game

"The true enigma was the man who cracked the code."

Film over het levensverhaal van Alan Turing, een Britse wiskundige en informaticus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Britse crypto-analytische dienst, die als doel had onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Turings grootste verwezenlijking bestond erin om als één van de eersten de Duitse Enigma-codes te breken waardoor de Geallieerden de controle over de Atlantische Oceaan kregen en uiteindelijk de oorlog zouden winnen.

The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (15)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (16)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (17)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (18)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (19)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (20)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (21)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (22)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (23)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (24)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (25)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (26)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (27)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (28)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (29)The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (30)

',nextArrow: '

',responsive: [{breakpoint: 767,settings: {slidesToShow: 2.2,slidesToScroll: 2}}]});});

10e in Top 50 beste films uit 2014

18e in Top 100 beste films op NPO Start

35e in Top 100 beste films op Videoland

39e in Top 250 beste biografie films aller tijden

68e in Top 100 beste films uit de jaren 2010 tot 2019

En in 4 andere toplijsten ⇒

Externe links

Social Media

Volledige cast

Acteurs en actrices

Benedict Cumberbatch

Alan Turing

Keira Knightley

Joan Clarke

Matthew Goode

Hugh Alexander

Rory Kinnear

Detective Robert Nock

Allen Leech

John Cairncross

Matthew Beard

Peter Hilton

Charles Dance

Commander Denniston

Mark Strong

Stewart Menzies

James Northcote

Jack Good

', nextArrow: '

',responsive: [{ breakpoint: 767, settings: {slidesToShow: 2.7,slidesToScroll: 2 }}]});});

Alle Media

Video's en trailers

Reviews & comments

  • 376 berichten
  • 98 meningen

* denotes required fields.

* denotes required fields.

  • 376 BERICHTEN
  • 98 MENINGEN

zoeken in:

Vorige123111213Volgende

shrink

  • 2021 berichten
  • 2272 stemmen

8 juni 2019, 11:05 uur

Matige film. Er wordt te veel tijd besteed aan de ontwikkeling van het apparaat. Ik had liever meer gezien wat men er allemaal mee gedaan heeft. Einde vond ik ook niet sterk.

frans123

  • 4062 berichten
  • 1066 stemmen

29 december 2019, 14:55 uur

shrink schreef:

Matige film. Er wordt te veel tijd besteed aan de ontwikkeling van het apparaat. Ik had liever meer gezien wat men er allemaal mee gedaan heeft. Einde vond ik ook niet sterk.

Dat is mijn kritiekpunt ook. Er wordt helemaal niet duidelijk gemaakt hoe het gebruikt werd, hoe het invloed had op de oorlogvoering. Strategie Maar ik denk dat de makers zich alleen bezig hielden met het trieste leven en einde van Turing. Een biografie. Voor mij is dat twee uur lang te mager voor een film. Zijn decodeer machine was nota bene het prototype van de latere computer. Na een uur vond ik de film vervelend worden. Krappe 2,5

frans123

  • 4062 berichten
  • 1066 stemmen

29 december 2019, 14:58 uur

Zwolle84 schreef:

(quote)

Tienercrush die nooit helemaal is overgegaan. Vind het erg leuk om haar te volgen, mede vanwege haar mooie, diverse filmografie. Misschien is ze technisch niet de beste actrice, maar het voelt altijd weer speciaal om ‘de nieuwe Keira’ te zien.

M’n kat heet overigens ook Keira.

Wat zie je in haar eigenlijk?? Een doorsnee Engelse, waar geen reuk of smaak aan zit.

Lovelyboy

  • 3260 berichten
  • 2391 stemmen

30 december 2019, 16:27 uur

Lovely, isn't he...

Filmpje dat ik enkele jaren geleden al eens keurde, toen niet bepaald kapot van was en vooral vast liep op de zonderlinge Turing. Hoewel ik er met tegenzin aan begon beviel de film me nu de tweede keer al vele malen beter.

De film begint met een aangename tempo en brengt uiteraard al snel het karakter van Turing, wat eigenlijk het best te beschrijven is als Sheldon Cooper in het kwadraat. Weinig empathie, gevoel voor groepschemie, samenwerking of welke vorm van sociaal warm contact is Turing vreemd. Toch komt de vreemde eend in de bijt met een idee die veel zal veranderen. Een heel aardig en typisch beeld van onbegrip, miscommunicatie en zelfs zwart maken komt daarna voorbij. De zogenaamde info waar de telegrafiste mee komt, een fenomeen dat bekend zou worden als 'crib' en de daadwerkelijke ontcijfering realiseerde, wordt grappig gebracht.

Behalve dat ik de licht komische en droge toon de eerste keer miste, nu echter niet, die het verder zware gebeuren rond Turing iets versoepelt, heeft de film een prima soundtrack en zijn er weinig valse noten in de zin van fouten te ontdekken. Vast zullen er details fout zijn maar wat mij betreft komt de film daarmee weg. Het 'Ultra' programma wordt ook op prima wijze gebracht. De cover up had nog al wat om het lijf, niet te vergeten offers als Coventry, dat men bewust heeft laten plat gooien, en tevens het onderschepte en neergestorte toestel in de golf van Biskaje naar ik meen met een bekende Amerikaanse filmster, zullen ongetwijfeld moeilijke beslissingen geweest zijn. Het gebeuren rond het konvooi, hierboven weg gezet als melodrama en GTST niveau, zal toch echt niet veel anders gegaan dat de broedermoord en voors en tegens zoals nu. Ook nog aardig zijn de gemonteerde archiefbeelden, een flits van de Bismarck overigens met zijn kenmerkende beschildering, ook aardig de CGI beelden van een konvooi en een slagschip van de King George klasse. Wel verschrikkelijk is het CGI beeld van maar liefst vier u-boten die vlak bij elkaar varen wat zeer onrealistisch is.

The imitation game is dé film over het kraken van de code. Saillant detail is dat de Polen het vlak voor de oorlog al grotendeels gedaan hadden. Er kan gerust gezegd worden dat films als Enigma en U-571 op de grote hoop kunnen, hoewel er door de Britten wel een coderingsmachine buit gemaakt werd. Helaas is een machine niet per direct een code. Al met al is deze film meer dan prima en vermakelijk.

Shadowed

  • 9150 berichten
  • 5685 stemmen

3 januari 2020, 00:36 uur

Matig.

Wel een vermakelijke film, maar voor de rest ook niet veel meer dan dat. Tyldum had in ieder geval met Passengers een best positieve indruk nagelaten. Die is hij met The Imitation Game meteen weer kwijt. Nog zo'n biografiefilm zoals alle andere waarvan je het meeste al redelijk goed kan voorspellen. Knap van iemand die Alan Turing niet eens kende.

Cumberbatch doet het aardig. Het is geen wereldrol die hij speelt. Af en toe iets te overdreven maar hij houdt zich in het algemeen heel degelijk staande. Knightley was vreselijk. Zo'n iemand als Dance speelt ook weer zo'n compleet belachelijk figuur. De "schurk" van de biografiefilm. Kom op.

Visueel redelijk. Genoeg kleuren tijdens de korte oorlogsscenes en de hele codekraakkamer ziet er best tof en kleurrijk uit. Alhoewel ik graag meer van de buitenwereld had willen zien. Daar pakt de film zich namelijk het beste uit. Er heerst echt wel een sfeertje.

Jammer dat de film elke vorm van impact mist. Zeker richting het einde als Turing bijna de pijp uitgaat mist de film gewoon wat impact. Voor de rest is elke scene best sterk en Amerikaans aangezet. Ik betwijfel sterk of ik dit echt moet geloven als biografiefilm. Het is gewoon zo Amerikaans met Britse acteurs en actrices. Zo'n scene als gezamenlijk naar de kamer rennen als Turing een idee heeft om de enigma te kraken en dat daadwerkelijk ook doet. En dat de broer van Beard op die boot zit. Ik kan dit soort zaken maar moeilijk geloven.

Dat is ook het pijnpunt van de film. Ik kan dit totaal niet serieus nemen als biografiefilm. Of als dramafilm. Het oogt vaak wat stompzinnig. Visueel dik in orde en het acteerwerk van Cumberbatch is solide. Voor de rest wel vermakelijk en vlot, maar of ik dit bijzonder vind? Nou nee.

nadrin

  • 1276 berichten
  • 1309 stemmen

19 maart 2020, 19:27 uur

Ondanks de goede vertolking van Benedict Cumberbatch was de film teleurstellend. En deze wordt goed weergegeven door Shink

The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (51)

JoeCabot

  • 2682 berichten
  • 1785 stemmen

22 maart 2020, 14:11 uur

Deze biopic kijkt niet op een cliché meer of minder. Even afvinken. Het misbegrepen genie? Check. De empowered vrouw (en soort van muze) die de vloer aanveegt met haar mannelijke concurrentie. Check. Vijanden die vrienden worden, vrienden die vijanden worden? Check. Deadlines - “Your last chance!” - die net gehaald worden door een plotse ingeving? Check. En zo kan ik nog wel een tijd doorgaan.

En toch vond ik het ditmaal niet echt storend. Het verhaal is zó boeiend dat ik de klassieke, brave opbouw graag door de vingers zie. Bovendien brengt Cumberbatch het er meer dan behoorlijk vanaf in een rol die toch niet bepaald evident is. Ook de rest van de gang deed het prima. Alleen Knightley vond ik iets te licht voor haar rol.

3,5*

alexspyforever

  • 21083 berichten
  • 2328 stemmen

29 april 2020, 00:11 uur

De enige reden waarom ik deze film wilde bekijken is omdat Turing met het bouwen van zijn machine wel heel belangrijk was geweest in de ontwikkeling van een toestel dat voor mij dagelijks een heel belangrijke plaats inneemt voor zowel werk als ontspanning, de computer.

Hoewel het natuurlijk draaide om het kraken van Enigma, vond ik het ook wel goed dat er voldoende inkijk was in het leven van Turing zelf goed vertolkt door Benedict Cumberbatch.

De film heeft me niet weggeblazen maar evenmin teleurgesteld.

Niné.K

  • 18 berichten
  • 26 stemmen

13 augustus 2020, 15:27 uur

Het is al even geleden maar ik denk dat dit de beste film is die ik ooit heb gezien. Ik heb gewoon geen kritiek punten. Het is nooit saai, het acteerwerk van iedereen is uitstekend, de cinematografie is van wat ik me kan herinneren heel mooi. Prachtige verfilming van een ongelofelijk tragisch verhaal.

mrklm

  • 8915 berichten
  • 8553 stemmen

22 januari 2022, 11:06 uur

Graham Moore won een terechte Oscar® voor het scenario van deze biografie van Alan Turing, de man die in 2019 door de kijkers van de BBC werd uitgeroepen tot hét Britse icoon van de 20e eeuw. Het scenario richt zich op drie fases in het leven van Turing: als jongen [Alan Lawther] die in 1925 gepest wordt omdat hij “anders” is maar toch bevriend raakt met Christopher [Jack Bannon]; als het moeilijk te doorgronden en zeer eigenwijze wiskundige genie [Benedict Cumberbatch] dat zich in februari 1941aansluit bij een team bij Bletchley Radio Manufacutring dat onder leiding van Commander Deniston [Charles Dance] in het strikte geheim moet proberen de door de Duitsers gebruikte Enigma-code te doorgronden; en in 1951, wanneer Turing problemen krijgt met de politie wegens zijn hom*oseksualiteit. Cumberbatch is verpletterend in wat in veel opzichten een emotioneel complexere versie van zijn Sherlock Holmes is. Het is een volstrekt authentiek portret van een persoon die verkeerd wordt begrepen en die de wereld om hem heen vaak niet begrijpt. Knightley is eveneens op het top van haar kunnen als de veel meer wereldse, maar net zo briljante Joan Clarke, die haar spreekwoordelijke mannetje staat in een wereld die (nog) moeilijk kan accepteren dat een vrouwelijke geest net zo briljant kan zijn als dat van een man. Moores scenario beweegt zich vlekkeloos door de tijd en ziet erop toe dat Cumberbatch de eer krijgt die hij verdient, maar maakt ook duidelijk dat de rol van andere teamleden niet volledig ondergesneeuwd raakt.

Fernando1993

  • 10 berichten
  • 2 stemmen

12 juli 2022, 17:47 uur

Echt een hele mooie film, triest om te zien dat deze held pas na zijn dood de eer kreeg die hij verdiende.

wimaroca

  • 723 berichten
  • 605 stemmen

13 september 2023, 16:02 uur

Uitstekend gespeeld door (als de autistische) Cumberbatch

maar ik vond inderdaad,dat ze meer hadden moeten laten kijken wat het echt deed in de oorlogsvoering

toch 3 sterren

knusse stoel

  • 3175 berichten
  • 3892 stemmen

7 november 2023, 16:23 uur

Prachtige film , echte Britse kwaliteit!!!

Het verhaal van Allen Turing een wetenschapper die leefde van 1912 tot 1954, hij werd net geen 42 jaar.

Hij is het wiskundig genie dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd ingeschakeld om de Duitse code "Enigma" te kraken. Hij was autistisch en humorloos, volkomen ongevoelig, zonder acht te slaan op sociale interactie.

Hij werd gedreven door de taak die hij moest vervullen en vond dat andere dingen overbodig zijn.

Hij lag ook onder vuur van een commandant die hij had beledigd en die graag van hem af zou willen zijn. Als zijn collega's hem niet met tegenzin te hulp waren gekomen toen hij werd aangevallen, zou hij nooit het werk hebben kunnen doen dat hij deed.

Hij had ook nog een ander probleem.

Hij was hom*oseksueel en op dat moment was dat illegaal en het zou hem buiten dienst kunnen stellen, erger nog, hij zou daardoor zelfs gevangen kunnen worden gezet. Er zijn verschrikkelijk flashbacks uit zijn jeugd. Het toont zijn relatie met Christopher, een jongen van wie hij houdt, de enige persoon die hem zijn recht en respect geeft. Er gebeurt iets vreselijks na een schoolvakantie en Alan blijft alleen achter. Het acteerwerk is behoorlijk ongelooflijk. Benedict Cumberbatch is prima in deze film en Keira Knightly doet het goed als , Joan Clarke, die zelfs instemt met een huwelijk met Alan (hoewel het naar eigen zeggen volkomen gedoemd is). Een van de aandachttrekkers is een geweldige computer waar Alan zijn hart en leven in steekt, ontworpen om de bovengenoemde code te kraken. Het draait en klikt. Voor velen was dit de eerste echt moderne computer (voor alle telraamfans: ik wil niet respectloos zijn).

De geschiedenis van de computer begint eigenlijk al vanaf het moment dat de mens rekenen leerde.

Voor de liefhebber: Geschiedenis van de computer - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Van mij, zoals van velen, een 8!

Mr. Rock

  • 179 berichten
  • 395 stemmen

6 januari, 14:53 uur

Wat oppervlakkige, overgedramatiseerde verfilming van een op zichzelf zeer interessante geschiedenis.

Cumberbatch doet het oké, al legt hij Turings autisme er met name in het begin te dik bovenop. Na één stereotiepe hint was het punt al wel duidelijk, maar hij geeft er een stuk of vier. We get it. De rest van de acteurs brengt er weinig van terecht. Houterige dialogen en weinig of niet overtuigende expressie.

Het is interessant om de totstandkoming van de machine te volgen en het ding zelf ziet er overtuigend genoeg uit. De uiteindelijke toepassingen zien we niet echt en dat is jammer, want daar was best ruimte voor geweest als er wat onnodig dramatisch effectbejag achterwege was gelaten.

Neem de hele scène over de onenigheid rond het delen van informatie met het leger, en het lot van de broer van een van de wiskundigen. Dat het historisch onzin is maakt niet zoveel uit, dat het goedkoop, slecht gebracht sentiment is dat niet in een film als deze past wel.

Sowieso storen de opzichtige filmtrucjes af en toe wat. Je ziet meteen wat erbij verzonnen/geromantiseerd/overdreven is en vaak wordt de film er niet beter door. Met als pijnlijk dieptepunt die 'diepzinnige quote' van Turings schoolvriend die steeds weer terugkomt, tot overmaat van ramp ook aan het einde nog even als goedkope clichématige afsluiting. Een ontzettend sleetse truc die in ook in 2014 echt al een jaar of 40 passé was.

Audiovisueel valt er weinig op. Behalve dat de CGI van de oorlogssituaties je eraan herinnert dat 2014 toch ook alweer 10 jaar geleden is, en dat de scènes op Turings school een hoog Harry Potter-gehalte hebben.

Misschien is het ook niet helemaal eerlijk om deze film pas te kijken na een Oppenheimer. Niet dat dat nu zo'n meesterwerk is, maar qua biopic toch wel een stuk betere uitvoering waar The Imitation Game wel wat bleekjes bij afsteekt.

clairest

  • 214 berichten
  • 459 stemmen

5 juli, 12:14 uur

Een goede film, maar wel ZEER vrij gedramatiseerd. Daar hou ik niet van, bij waargebeurde geschiedenissen. Het is een drama, dat vooral beleving wil vertolken; geen historische accuraatheid. Er worden wat ware elementen gebruikt en daarnaast wordt heel veel verzonnen.

Daar ik zelf ook een vorm van autisme heb, vind ik hoe Turings vermeende autisme in de film wordt uitgebeeld misschien nog wel het allerstorendst. ALS Alan Turing een vorm van autisme had, wat inderdaad een mogelijkheid is, dan uitte zijn vorm van autisme zich in sociaal opzicht NIET zoals de film dat laat zien. In sociaal opzicht was hij namelijk heel anders. Het is zeer wel mogelijk om autisme te hebben en daarbij niet zo horkerig te zijn, wat bij Alan dus het geval was (hij was niet horkerig). De sociale strubbelingen in de film zijn allemaal zeer fictief, verzonnen dus, om autisme er dik bovenop te leggen.

Volkomen fictief is ook dit:

knusse stoel schreef:

Hij lag ook onder vuur van een commandant die hij had beledigd en die graag van hem af zou willen zijn. Als zijn collega's hem niet met tegenzin te hulp waren gekomen toen hij werd aangevallen, zou hij nooit het werk hebben kunnen doen dat hij deed.

Lovelyboy

  • 3260 berichten
  • 2391 stemmen

18 juli, 21:56 uur

Lovelyboy schreef:

Lovely, isn't he...

Filmpje dat ik enkele jaren geleden al eens keurde, toen niet bepaald kapot van was en vooral vast liep op de zonderlinge Turing. Hoewel ik er met tegenzin aan begon beviel de film me nu de tweede keer al vele malen beter.

De film begint met een aangename tempo en brengt uiteraard al snel het karakter van Turing, wat eigenlijk het best te beschrijven is als Sheldon Cooper in het kwadraat. Weinig empathie, gevoel voor groepschemie, samenwerking of welke vorm van sociaal warm contact is Turing vreemd. Toch komt de vreemde eend in de bijt met een idee die veel zal veranderen. Een heel aardig en typisch beeld van onbegrip, miscommunicatie en zelfs zwart maken komt daarna voorbij. De zogenaamde info waar de telegrafiste mee komt, een fenomeen dat bekend zou worden als 'crib' en de daadwerkelijke ontcijfering realiseerde, wordt grappig gebracht.

Behalve dat ik de licht komische en droge toon de eerste keer miste, nu echter niet, die het verder zware gebeuren rond Turing iets versoepelt, heeft de film een prima soundtrack en zijn er weinig valse noten in de zin van fouten te ontdekken. Vast zullen er details fout zijn maar wat mij betreft komt de film daarmee weg. Het 'Ultra' programma wordt ook op prima wijze gebracht. De cover up had nog al wat om het lijf, niet te vergeten offers als Coventry, dat men bewust heeft laten plat gooien, en tevens het onderschepte en neergestorte toestel in de golf van Biskaje naar ik meen met een bekende Amerikaanse filmster, zullen ongetwijfeld moeilijke beslissingen geweest zijn. Het gebeuren rond het konvooi, hierboven weg gezet als melodrama en GTST niveau, zal toch echt niet veel anders gegaan dat de broedermoord en voors en tegens zoals nu. Ook nog aardig zijn de gemonteerde archiefbeelden, een flits van de Bismarck overigens met zijn kenmerkende beschildering, ook aardig de CGI beelden van een konvooi en een slagschip van de King George klasse. Wel verschrikkelijk is het CGI beeld van maar liefst vier u-boten die vlak bij elkaar varen wat zeer onrealistisch is.

The imitation game is dé film over het kraken van de code. Saillant detail is dat de Polen het vlak voor de oorlog al grotendeels gedaan hadden. Er kan gerust gezegd worden dat films als Enigma en U-571 op de grote hoop kunnen, hoewel er door de Britten wel een coderingsmachine buit gemaakt werd. Helaas is een machine niet per direct een code. Al met al is deze film meer dan prima en vermakelijk.

En dat was de derde keer en ik moet zeggen dat de film me steeds beter begint te bevallen met zijn humor en de licht sarcastische ondertoon die om alles wat Turing zegt heen hangt.

Fraai uiteraard het tijdsbeeld qua gewoonten en etiketten rond Joan Clarke maar natuurlijk nog belangrijker waarvoor gestreden wordt met de belegering, honger en terreurbombardement, om natuurlijk bij het aangrijpende verhaal en de worsteling van Turing zelf aan te komen, wat is die man toch wat aangedaan. Niet te vergeten natuurlijk de sterke cast met dit keer de droge Charles Dance die er uitsprong.

Churchill zei ooit 'never was so much owed by so many to so few' waarmee hij de RAF piloten bedoelde die de strijd aanbonden met de talrijke toestellen van de Luftwaffe. De oude man met de bolknak zal nooit geweten hebben hoe zeer dit op Alan Turing sloeg die hij zelf in het zadel hielp als we de film mogen geloven. Afijn, goed dus, behoorlijk goed zelfs, een halve ster erbij wat mij betreft

Vorige123111213Volgende

The Imitation Game (Film, 2014) - MovieMeter.nl (2024)

References

Top Articles
17 Horse Shoe Lane, White Sands Vacant Land For Sale : MLS# a2139630
Integrated Activities for Exploring, Experimenting, and …info.sadlier.com/hs-fs/hub/95641/file-16137213-pdf/docs/...drinking, cleaning, playing, feeding pets, washing clothes, brushing - [PDF Document]
compose - Format data into multiple strings
What Is a Megapixel: Essential Guide [Megapixels Explained]
Mapgeo Nantucket
Caremount Medical Flu Shots 2022
Retail Jobs For Teens Near Me
They Cloned Tyrone Showtimes Near Showbiz Cinemas - Kingwood
Myhr North Memorial
Ups Cc Center
Finger Lakes 1 Police Beat
Varsity Competition Results 2022
Uw Oshkosh Wrestling
Faotp Meaning In Text
Litter Robot 3 Dump Position Fault
Shs Games 1V1 Lol
Unveiling The Fascination: Makayla Campinos Video
Dtm Urban Dictionary
Ghostbusters Afterlife 123Movies
Bbc Weather Boca Raton
Anon Rotten Tomatoes
Shawn N. Mullarkey Facebook
Thothub Alinity
Matrix Skilled Nursing Login
BNSF Railway / RAILROADS | Trains and Railroads
Minor Additions To The Bill Crossword
Women On Twitch Go Without Makeup To Support A Fellow Streamer
Craigslist Cars Los Angeles
Clinical Pharmacology Quality Assurance (CPQA) Program: Models for Longitudinal Analysis of Antiretroviral (ARV) Proficiency Testing for International Laboratories
Https://Gw.mybeacon.its.state.nc.us/App
Theater X Orange Heights Florida
Anmed My Chart Login
Classic Buttermilk Pancakes
Alexis Drake Donation Request
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Craigslist Free Appliances Near Me
TWENTY/20 TAPHOUSE, Somerset - Menu, Prices & Restaurant Reviews - Order Online Food Delivery - Tripadvisor
Where Is Item Number On Stanley Cup
Ohio State Football Wiki
What Is TAA Trade Agreements Act Compliance Trade Agreement Act Certification
Ssndob Cm
1 Filmy4Wap In
La Fitness North Wales Class Schedule
Atlanta Farm And Garden By Owner
Stroom- of gasstoring? | Stedin
Varsity Competition Results 2022
Slug Menace Rs3
Sc4 Basketball
Senna Build Guides :: League of Legends Strategy Builds, Runes, Items, and Abilities :: Patch 14.18
Wayfair Outlet Dayton Ohio
Ideological variation in preferred content and source credibility on Reddit during the COVID-19 pandemic
Lizzyboat African Market
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6385

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.